Friday, 07 February 2025 04:14 GMT



مطرب المهرجانات علي قدورة يروي تفاصيل اعتزاله

(MENAFN- Khaberni)

خبرني - كشف مطرب المهرجانات علي قدورة عن تفاصيل رحلة أعتزاله الفن وغناء المهرجانات وتبرعه بجميع امواله لصالح الأعمال الخيرية.

وقال قدورة في مقابة لأحد البرامج المذاعة إنه يمتلك محلين لبيع الملابس وفكر في البداية أن يشتري ميكروباص أو يفتتح "كافية" أو محل بلاستيشن بعد أتخاذ قرار الأعتزال وترك الفن.

وأضاف: "تبرعت بكل فلوسي اللي جمعتها من الفن والغناء وتصدقت بها كاملة دون أن أترك جنيه منها ..وبعت عربيتي".

وتابع :"قررت أبدأ من الصفر فأخذت قرض شخصي لأفتح محل الملابس وبفضل الله أصبحوا محلين وبحلم أعمل مصنع ملابس".

وقال: "في ناس حواليا أسرع من الشياطين علشان عاوزني أرجع للغنا تاني.. وفي ناس زمان كانت بتكلمنا علشان تغني معانا في الفرقة ودلوقتي أصبحوا نجوم كبار في الساحة ..وأنا متسامح مع نفسي، وأمي الحمد لله راضية عني جدًا".

وحول رأيه في مواقع التواصل الأجتماعي، قال أحمد قدورة: "لما بقعد على التيك توك بحس بالشحاتة ومش بعمل غير فيديوهات الشغل.. بس بلاقي في قلة أدب كتير على التيك توك وياريت يقفلوه علشان نرتاح منه ومش حابب أشوف الناس وكنت بفتح جولات زمان أدخل فيها مع صحابي".

وحول علاقته بمطرب المهرجانات عصام صاصا قال: "زعلت على اللي حصل لـ عصام صاصا هو شخص طيب وده قضاء وقدر.. كفاية عليه تأنيب ضميره".

وأضاف: "وقتها كنت بكلمه قبل ما يتحبس وكان بيعيط وأول ما سمع صوتي انهار من البكاء، وقالي إنه كان بيحلم بالراجل اللي خبطه ومش قادر ينسى اللي حصل معاه".

MENAFN07022025000151011027ID1109180069


إخلاء المسؤولية القانونية:
تعمل شركة "شبكة الشرق الأوسط وشمال أفريقيا للخدمات المالية" على توفير المعلومات "كما هي" دون أي تعهدات أو ضمانات... سواء صريحة أو ضمنية.إذ أن هذا يعد إخلاء لمسؤوليتنا من ممارسات الخصوصية أو المحتوى الخاص بالمواقع المرفقة ضمن شبكتنا بما يشمل الصور ومقاطع الفيديو. لأية استفسارات تتعلق باستخدام وإعادة استخدام مصدر المعلومات هذه يرجى التواصل مع مزود المقال المذكور أعلاه.